Tags

,

Ken je dat? Je bent aan ’t koppen snellen en je oog valt op een sprekende titel. Vol goede moed begin je aan het artikel, maar al gauw merk je dat je ogen naar beneden afdwalen om te kijken hoe het volgende kopje eruit ziet. Voor je het weet, blader je verder in de krant, klik je door op de site of gooi je het mailtje weg. Niet boeiend genoeg!

Kwaliteit niet gegarandeerd
Voor iedereen herkenbaar, maar je wilt niet dat dit ook met jouw teksten gebeurt! Wat schrijf je eigenlijk allemaal voor teksten? Mailtjes, teksten voor je website, misschien wel voor je nieuwsbrief en niet te vergeten die acquisitiebrief. Weet je eigenlijk wel hoe jouw teksten over komen? Ben je tevreden met wat je schrijft of kan het echt beter? Het feit dat jij blij bent dat je er een tekst uitgeperst hebt, zegt helaas totaal niets over de kwaliteit ervan. Het is zeer waarschijnlijk dat je zo verblind bent door de opluchting dat er weer een tekst ligt, dat je niet ziet dat jouw klanten de tekst linea recta de prullenbak in slepen. Een goede tekst schrijven is een vak!

Meer rendement
Heb je het gevoel dat je meer rendement uit je site zou kunnen halen? Denk je dat je nieuwsbrieven echt meer op zouden kunnen leveren? Het zou best eens aan je teksten kunnen liggen. Denk niet te snel dat het allemaal wel meevalt met jouw teksten, want in de praktijk blijken de meeste nog wel voor verbetering vatbaar te zijn. De meeste ondernemers vinden het lastig om een goede tekst te schrijven, dus je bent niet de enige! De vraag is of je accepteert dat je mogelijkheden laat liggen om je klanten aan je te binden. Nee toch?

Met gemak teksten schrijven
Gelukkig kun je elk vak leren, dus ook teksten schrijven. Voor alles geldt, oefenen oefenen oefenen… Het beste is dat je er ook nog eens goede feedback op krijgt, zodat je jezelf kunt blijven verbeteren. Uiteindelijk schrijf je dan niet alleen betere teksten, het gaat je ook nog eens een stuk makkelijker af. Die feedback kan van iedereen komen: van de spellingscontrole, je vriend, je moeder of de buurvrouw. Als zij ergens afhaken, dan is de kans groot dat een ander dat ook doet. Je teksten zullen er al op vooruit gaan als je hun opmerkingen ter harte neemt.

Volg een training
Wil je je schrijfkunsten verder optimaliseren, dan is een training een goede optie. En laat ik die nu net in de aanbieding hebben! Op 30 november van 13.30 – 17.30 uur vindt de training ‘Vijf geheimen van een pakkende tekst’ plaats in Amersfoort. Meer informatie vind je op mijn site. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar welkom@lelixxor.nl.

Advertenties