Tags

,

Je hebt van die dagen dat alles tegenzit. Neem vandaag: ik had me verslapen, zodat ik moest haasten om op tijd bij een netwerkbijeenkomst te zijn. Vervolgens bleek dat de nieuwe accu van mijn laptop – die ik slechts drie dagen eerder had aangeschaft – de geest had gegeven. En alsof dat nog niet genoeg was, stopte ik de stekker van de blender in het stopcontact terwijl de deksel er nog niet op zat, maar de schakelaar wel op aan stond… Ai! Resultaat? Yoghurt en banaan op alle keukenkastjes en in mijn gezicht.

Het enige wat je dan nog te doen staat is bloggen! Ik had veel meer op de planning staan, maar ik ben bang dat het vandaag niet meer goed gaat komen met mij. Soms mis je gewoon de inspiratie of heb je te maken met een dagje algehele rampspoed. Daar kun je je dan gewoon het beste bij neerleggen.

Na het schrijven van dit blog neem ik lekker een paar uurtjes vrij, zodat mijn afspraak aan het einde van de middag wel helemaal goed gaat!

Begin met bloggen
Wat moet je doen als je ook wel eens zo’n dag hebt, maar niet blogt? Dat is een mooi moment om te beginnen met bloggen! Op de dagen dat het wel goed met je gaat, kun je schrijven over je werk en jouw expertise, zodat de lezers van je blog weten wie je bent en wat je in huis hebt.

Gratis artikel ‘Bloggen voor beginners’
Om je een handje te helpen, heb ik het artikel ‘Bloggen voor beginners’ geschreven. Wees gerust, die dag had ik wél mijn dag, dus je hebt er echt wat aan! Wil jij dat artikel gratis ontvangen, dan hoef je je alleen maar aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Meld je aan (rechts op de pagina) en start vandaag nog!

Ik knijp er even tussenuit. Tot later!

Advertenties