Tags

, , , ,

Ken je het gevoel? Je loopt vast, hebt al van alles geprobeerd, maar komt niet verder. Of er knaagt iets: is dit nu alles, moet er niet meer zijn?

Je gaat misschien even mee in het gevoel, probeert er aandacht aan de besteden, je besluit wellicht een training of cursus te gaan volgen, maar uiteindelijk vind je dat het nu maar eens over moet zijn. Huppakee, door! En uiteindelijk lijkt het onbestemde gevoel inderdaad te verdwijnen. In ieder geval voor nu…

Ik ben ervan overtuigd dat vastlopen, een knagend gevoel, de behoefte om meer jezelf te zijn, de wens om nieuwe stappen te nemen een signaal zijn dat je op reis moet. Op reis om meer van jezelf te ontdekken, om jezelf als persoon verder te ontwikkelen, te groeien…

Meer daarover in onderstaand filmpje:

www.lelixxor.nl

Advertenties